+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Medemblik

Een uitvaart in de gemeente Medemblik of de stad Medemblik. Voor een begrafenis in de stad Medemblik op de Algemene begraafplaats Zorgvliet aan de Zorgvlietlaan of als het een bijzetting betreft in een familiegraf, kan er nog begraven worden op de sfeervolle Algemene begraafplaats aan de Compagniesingel, de prachtige Katholieke begraafplaats Welgelegen aan de Westerdijk. Of de Joodse begraafplaats aan De Oude Haven. Of u kiest voor een begrafenis buiten Medemblik, bijvoorbeeld op een natuurbegraafplaats of in uw geboorteplaats.

Kiest u voor een crematie vanuit Medemblik zijn de dichtstbijzijnde crematoria: crematorium Schagen, crematorium Hoorn, of crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard.

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste locatie in Medemblik. Dat kan in de prachtige Bonifaciuskerk, in de Martinus kerk, Het prachtige kasteel Radboud, Het verenigingsgebouw St. Pieter, in het uitvaartcentrum aan de Breedstraat of op ieder andere denkbare en beschikbare locatie of misschien gewoon bij u thuis. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Medmeblik. Of een letterlijke uitvaart; een afscheid vanaf de uitvaartboot. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Enkhuizen. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83