+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Wervershoof/Onderdijk

Een uitvaart in Wervershoof of Onderdijk. Een begrafenis of crematie in Wervershoof of Onderdijk verzorgen/regelen wij met aandacht.

De begraafplaats in Wervershoof van bevindt zich achter de prachtige r.-k Werenfridus kerk en is van deze kerkgemeente. In Onderdijk is de begraafplaats ook bij de r.-k. Gerardus Majellakerk.

Kiest u voor een crematie zijn de dichtstbijzijnde crematoria: crematorium Hoorn, crematorium Schagen, crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard of Crematorium Olandhorst te Lelystad,

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste locatie in Andijk. Dat kan in Cultuurcentrum De Schoof, vanuit het uitvaartcentrum aan De Gouw, vanuit de prachtige Werenfriduskerk aan de Dorpsstraat, een beschikbare horecagelegenheid in Wervershoof of misschien kan het afscheid gewoon bij u thuis worden gehouden. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Wervershoof. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83