+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Andijk

Na 15 jaar in Andijk ook uitvaarten voor de uitvaartvereniging De Laatste Eer te hebben verzorgd, ben ik een vertrouwd gezicht in Andijk. Ik begeleid u graag op eenzelfde manier als u van mij gewend bent bij een begrafenis of een crematie in Andijk

Voor een begrafenis op de Oosterbegraafplaats aan De Weet in Andijk of op de Westerbegraafplaats aan de Dijkweg 346 in Andijk. Of u kiest voor een begrafenis buiten Andijk, bijvoorbeeld op een natuurbegraafplaats of in uw geboorteplaats.

Kiest u voor een crematie zijn de dichtstbijzijnde crematoria: Crematorium Olandhorst te Lelystad, crematorium Hoorn, crematorium Schagen, of crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard.

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste locatie in Andijk. Dat kan in een van de dorpshuizen/verenigingsgebouwen Het Centrum, Cultura of Sarto, vanuit het uitvaartcentrum De Laatste Eer in Andijk of vanuit de prachtige Gereformeerde kerk aan de Middenweg 4, intiem vanuit De Kapel aan de Middenweg 48, het sfeervolle restaurant Het Kerkje vlak naast de Westerbegraafplaats of misschien kan het afscheid gewoon bij u thuis worden gehouden. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Andijk. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83