+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Voorgesprek

Het kan zinvol zijn na te denken over uw eigen uitvaartwensen. Vroeg of laat krijgen we hier allemaal mee te maken. Dan is het fijn als u kenbaar heeft gemaakt wat uw keuzes zijn. Dit betekent niet dat alles al vooraf duidelijk moet zijn. Alleen al enkele richtlijnen maken het voor de na(ast)bestaanden gemakkelijker om keuzes te maken in de intense dagen na een overlijden. Ook is het troostrijk voor hen om te weten dat ze in de geest van hun dierbare kunnen handelen. Als leidraad kunt u gebruik maken van het wensenboekje
Ook kan ik in een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek uw wensen vastleggen. Er kan ook behoefte zijn aan een voorgesprek wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat u een naderend afscheid van een dierbare wilt voorbereiden. Mijn ervaring is dat het vaak rust geeft elkaar alvast te leren kennen, vragen te beantwoorden en desgewenst (onderdelen) van het afscheid te bespreken.
Ook hier luister ik naar en tast ik af wat er nodig is, wat bespreekbaar is en wat de wensen zijn.
Indien gewenst maak ik een verslag van het gesprek en u ontvangt een begroting van de te verwachten kosten. U bent welkom om een afspraak te maken als u uw wensen kenbaar wilt maken, als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is of als u kennis wilt maken.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83