+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Drechterland

Een uitvaart in de gemeente Drechterland. D.w.z. een begrafenis of crematie in of vanuit Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen, Hem, Wijdenes, Oosterleek of Schellinkhout. verzorgen/regelen wij met aandacht.

Er zijn maar liefst 7 Algemene Begraafplaatsen in de gemeente Drechterland. De begraafplaats de Molenwei in Hoogkarspel, begraafplaats aan de Schoollaan 4a te Hem, De begraafplaats bij het Oosterleker Kerkje aan de Oosterleek 9a te Oosterleek, De begraafplaats bij de Martinuskerk te Schellinkhout, de begraafplaats aan de Westerkerkweg 14 te Venhuizen en de begraafplaats bij de voormalige Ned.Hervormde Kerk aan de Kerkbuurt 72b te Wijdenes, de begraafplaats aan de Westerkerkweg 14 te Venhuizen

De gemeente Drechterland heeft acht gemeentelijke begraafplaatsen:

  • Schoollaan 4a, Hem
  • Molenwei 62, Hoogkarspel
  • Raadhuisplein 35, Hoogkarspel
  • Streekweg 216a Hoogkarspel
  • Oosterleek 9a, Oosterleek
  • Dorpsweg 116b, Schellinkhout
  • Westerkerkweg 14, Venhuizen
  • Kerkbuurt 72b, Wijdenes

een begraafplaats in Bovenkarspel aan de Broekerhavenweg 74. Deze begraafplaats is van de PKN gemeente Stede Broec. De r.-k. begraafplaats bij de St. Martinuskerk is van de St.Martinus Parochie aan de Hoofdstraat 205 te Bovenkarspel. In Grootebroek is de Algemene Begraafplaats Rustoord bij de Oude Kerk aan de Zesstedenweg 189 en de r.k- begraafplaats bevindt zich bij de St. Johannes de Doperkerk aan de aan de Zesstedenweg 160 te Grootebroek.

Kiest u voor een crematie zijn de dichtstbijzijnde crematoria: crematorium Hoorn, crematorium Schagen of crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard. In Lutjebroek is de r.-k begraafplaats van de parochie St. Nicolaas bij de St.Nicolaaskerk aan de P.J.Jongstraat 45. In het verpleeghuis/Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek bevindt zich de Nicolaaskapel waar een condoleance of afscheidsceremonie kan plaatsvinden.

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste (horeca) locatie in de buurt of misschien kan het afscheid gewoon bij u thuis worden gehouden. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in de buurt van Stede Broec. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83