+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Enkhuizen

Voor een begrafenis in Enkhuizen op de prachtige Algemene begraafplaats aan het Emmaplein, de Katholieke begraafplaats aan de Vest of de Joodse begraafplaats aan de Oranjestraat. Of u kiest voor een begrafenis buiten Enkhuizen, bijvoorbeeld op een natuurbegraafplaats of in uw geboorteplaats.

Kiest u voor een crematie vanuit Enkhuizen zijn de dichtstbijzijnde crematoria: Crematorium Olandhorst te Lelystad, crematorium Hoorn, crematorium Schagen, of crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard.

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste locatie in Enkhuizen. Dat kan in de prachtige Zuider- of Westerkerk, in de Katholieke kerk, Ontmoetingskerk, in het uitvaartcentrum buiten de stad of op ieder andere denkbare en beschikbare locatie zoals in een van de vele horecagelegenheden of misschien gewoon bij u thuis. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Enkhuizen. Of een letterlijke uitvaart; een afscheid vanaf de uitvaartboot. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in Enkhuizen. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83