+31 6 29 24 11 83
logo achtergrond

Stede Broec

Een uitvaart in Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek. Een begrafenis of crematie in Stede Broec, d.w.z. in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek verzorgen/regelen wij met aandacht.

Er is een begraafplaats in Bovenkarspel aan de Broekerhavenweg 74. Deze begraafplaats is van de PKN gemeente Stede Broec. De r.-k. begraafplaats bij de St. Martinuskerk is van de St. Martinus Parochie aan de Hoofdstraat 205 te Bovenkarspel. In Grootebroek is de Algemene Begraafplaats Rustoord bij de Oude Kerk aan de Zesstedenweg 189 en de r.k- begraafplaats bevindt zich bij de St. Johannes de Doperkerk aan de aan de Zesstedenweg 160 te Grootebroek.

Kiest u voor een crematie vanuit Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek, dan zijn de dichtstbijzijnde crematoria: crematorium Hoorn, crematorium Schagen of crematorium Waerdse Landen te Heerhugowaard. In Lutjebroek is de r.-k begraafplaats van de parochie St. Nicolaas bij de St.Nicolaaskerk aan de P.J.Jongstraat 45. In het verpleeghuis/Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek bevindt zich de Nicolaaskapel waar een condoleance of afscheidsceremonie kan plaatsvinden.

Zowel bij een begrafenis als een crematie kunt u het afscheid houden op een door u gewenste (horeca) locatie in de buurt of misschien kan het afscheid gewoon bij u thuis worden gehouden. Ook de plaats van opbaren kan op een door u zelf gekozen en beschikbare locatie in de buurt van Stede Broec. Dat kan natuurlijk ook een thuisopbaring zijn.

 

Bel voor direct contact:

06.29.24.11.83